Virtuális bolt forradalom

A hagyományos boltok, a tematikus webáruházak, és online piacterek után egyre több helyen nyitnak virtuális boltokat is. Hogy miről is van szó pontosan? Egy gyors és praktikus vásárlási formáról, mely minden okostelefon tulajdonosnak könnyen elérhető.

Gondoljon csak bele, hogy hétköznap reggel várja a villamost, a buszt vagy a metrót, és közben azon gondolkodik mit fog ebédelni aznap az irodában, vagy mikor lesz ideje bevásárolni az aznapi vacsorához. Majd eszébe jut, hogy hát ezt ott rögtön is megteheti, pár perc alatt míg várakozik.
A vásárlás módja a következő: az állomásokon kihelyezett boltok plakátjairól Ön kiválasztja azokat a termékeket, melyekre szüksége van, majd a mobiltelefonján található QR-kód leolvasó alkalmazás segítségével minden kiválasztott terméknek leolvassa a kódját. Ezután mikor már felszállt a járműre van ideje befejezni a rendelést (megadhatja hová szállítsák a termékeket és mivel szeretne fizetni). Akár egy palack ásványvizet is rendelhet az irodájába, vagy egy heti nagybevásárlásnak megfelelő élelmiszert és háztartási cikket az otthonába.

QR-kód leolvasás

Virtuális bolt

A gond az, hogy sokan még mindig viszolyognak attól, hogy csak virtuálisan látják a terméket, amit megvennének, emiatt sokan webáruházat sem használtak soha. Kérdéses tehát, hogy a virtuális bolt mennyire lesz elfogadott az emberek körében. Dél-Koreával, Angliával vagy Spanyolországgal ellentétben hazánkban biztosan hosszabb idő elteltével lesz csak sikere ennek a vásárlási módnak.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.